Fra by til land og tilbage igen – vælg en af disse biler

Der er mange grunde til at vælge en bil, der er velegnet til både bykørsel og kørsel på landeveje. Måske har du brug for en bil, der er nem at parkere i byen, men som også har god plads til at køre på landeveje. Måske har du brug for en bil, der er god til at køre på lange ture. Uanset hvad, så er der en bil, der passer til dine behov.

Renault Arkana

Renault Arkana er en SUV, der er velegnet til både by- og landevejskørsel. Arkana har et elegant design, der gør den nem at parkere i byen, men den har også god plads til at køre på landeveje. Arkana har en rækkevidde på op til 1000 km, så den er også god til at køre på lange ture.

Volvo XC40

Volvo XC40 er en kompakt SUV fra det svenske bilmærke Volvo. XC40 er en rigtig god familiebil, der er velegnet til at køre på lange ture. XC40 har god plads og et godt udstyrsniveau. Volvo XC40 er også god til at køre og parkere i byen. Prisen på sådan en god familie elbil starter fra små 390 tusinde danske kroner og det er selvfølgelig uden alt muligt ekstra udstyr, som naturligvis vil gøre bilen en del dyrere.

Tesla Model 3

Er du mere til en bil, der virkelig giver noget for pengene, så kan vi vist ikke komme uden om Tesla og deres Model 3. Dette er en virkelig hurtig elbil, der nyder af samme højteknologiske funktioner, som Teslas dyrere modeller, Model S og Model X. Tesla Model 3, er dog lavet til den almindelig familie og derfor er den også en del billigere. Du kan læse meget mere om Tesla Model 3 og deres andre modeller på Tesla.com.

Hvilken én af de 3 skal du vælge?

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken du mener er bedst til dig, men hvis du er i tvivl, så kan du med fordel tage nogle af disse ting i betragtning:

  • Hvor mange kilometer skal du køre?
  • Hvor stor skal din bil være?
  • Hvor meget vil du betale? Når du har svaret på disse, så kan du bedre navigere i det store marked for elbiler.

Konklusion

Som du nok kan se, så er der mange gode grunde til at vælge en elbil, når du skal have ny bil. Vores klare favorit er Renault Arkana, da vi mener, at dette er en rigtig god bil, der kommer i mange forskellige varianter. Der er noget for enhver smag.