Find de rette møbler til dit hjem

Møbler er oftest en større omgang at skulle investere i, også selvom du ikke køber dem i den helt dyre ende. Derfor er der nogle vigtige spørgsmål du skal stille dig selv, inden du indtager jagten. Eksempelvis skal du have styr på de praktiske ting såsom budget og mål. Det er irriterende at forelske sig i et møbel, for derefter enten ikke at have budgettet eller pladsen til det. Sørg for at slå det helt fast, som det første.

Næst efter de praktiske ting, skal du tage din personlige stil i betragtning. Selvfølgelig kan det være en god ide at følge de nyeste trends, men hvis de ikke passer overens med din personlige stil, og alt andet du har i dit hjem i forvejen, så bruger du en masse penge på det helt forkerte. Se på det du allerede har, og husk at være tro mod din egen stil, så dit hjem også bliver dit.

 

Dansk design hitter (stadig!)

Du har aldrig kunne gå galt i byen med dansk design ? og det gør sig stadig gældende. Møbler af dansk design er ikke kun populært herhjemme, men har også fået stor anerkendelse i udlandet. Og det er der ikke noget at sige til, for med kvalitets håndværk, tidsløst design og god funktionalitet, kan de bruges i en lang årrække, hvis de blot plejes ordentligt.

Dog skal man være opmærksom på, at møbler af dansk design ikke ligger i den billigere ende af prisskalaen ? men se det som en investering! Du får møbler af høj kvalitet, som kan holde i årevis, uden at gå af mode. Med basal pleje, falder de sjældent i værdi, så skulle du få lyst til en udskiftning, kan de sagtens sælges igen.

 

Kør din stil videre på børneværelset

Det kan være helt uoverskueligt at finde pæne møbler til børneværelset, men et godt råd er at køre videre med din personlige stil. Dine børn er ligeglade med, hvordan deres møbler ser ud ? for dem skal de bare have de rette funktioner ? så hvorfor ikke købe de, du selv synes er pæne?

Hvis du er glad for dansk design og god kvalitet, kan det anbefales at kigge forbi Leander.com. Deres Linea kommode er lavet i et tidsløst design, med smukke detaljer og mulighed for at skifte mellem flere forskellige slags filt- og lædergreb, som gennem tiden kan give et nyt og frisk look. Udover at være pæn for forældrene at kigge på, er den lavet med soft-luk funktion, så der ikke kommer fingre i klemme, og med bløde greb, man ikke slår sig på, når legen bliver vild.